Поширені запитання
Що таке «Мій терапевт»?
«Мій терапевт» — це твій особистий ШІ-терапевт. Спираючись на визнані психотерапевтичні підходи, він підтримує тебе в роботі над особистими питаннями, разом із тобою знаходить рішення, сприяє твоєму особистісному розвитку та допомагає досягти стійких змін.
Чи зберігаються мої розмови?
Ні. «Мій терапевт» не зберігає ані історію розмов, ані аудіодані.
Як відбувається розмова?
Після входу ти можеш розпочати розмову й одразу говорити.
Чи можу я безкоштовно спробувати «Мій терапевт»?
Так. Після реєстрації ти безкоштовно отримаєш пробовий кредит на першу розмову, щоб скласти власне враження.
Як здійснюється оплата?
Ти можеш безпечно оплатити за допомогою поширених способів оплати й отримати за це кредит на розмови.
Що відбувається з невикористаним кредитом на розмови?
З твого кредиту на розмови списується лише фактично використаний час розмови. Залишок кредиту зберігається у твоєму обліковому записі та може бути використаний у будь-який момент для подальших розмов.
Де я можу користуватися «Мій терапевт»?
«Мій терапевт» доступний у вебзастосунку.
Що робити, якщо мій мікрофон не працює?
Коли ти вперше розпочнеш розмову, браузер запитає дозвіл на доступ до мікрофона. Дозволь доступ до мікрофона. Якщо ти відхилив доступ, його можна знову ввімкнути в налаштуваннях вебсайту у своєму браузері.
Чому система розпізнавання мовлення іноді розуміє мене неправильно?
Фонові звуки та шум від руху, кашель, нежить, а також нестабільне інтернет-з’єднання можуть погіршувати розпізнавання мовлення.
Я не отримав підтверджувального листа. Що робити?
Спершу перевір папку зі спамом. Якщо ти не отримав електронного листа, можеш увійти на сторінці входу за допомогою своєї електронної адреси та пароля й надіслати запит на новий лист для підтвердження.
Я забув пароль. Що робити?
На сторінці входу вибери «Забули пароль?». Після цього ти отримаєш електронною поштою вебпосилання, за яким зможеш установити новий пароль.
Як змінити своє ім’я, адресу електронної пошти або пароль?
Ці дані можна змінити в налаштуваннях облікового запису.
Як видалити свій обліковий запис і що станеться з моїм залишком?
Ви можете назавжди видалити свій обліковий запис користувача за допомогою опції «Видалити обліковий запис». При цьому буде видалено ваш обліковий запис користувача, дані профілю та залишок коштів на розмови. Цю дію неможливо скасувати.
Як зв’язатися зі службою підтримки?
На сторінці «Контакти» ви можете безпосередньо надіслати запитання, повідомлення про технічні проблеми або відгук через контактну форму.