Ofte stilte spørsmål

Hva er Min terapeut?

Min terapeut er din personlige KI-terapeut. Basert på anerkjente psykoterapeutiske tilnærminger støtter terapeuten deg i personlige spørsmål, finner løsninger sammen med deg, fremmer din personlige utvikling og bidrar til varige endringer.

Er Min terapeut anonym og sikker?

Anonymitet og personvern prioriteres svært høyt. Samtalene dine lagres ikke på serverne våre og er ikke offentlig tilgjengelige. Dermed kan du snakke åpent om personlige temaer.

Hvordan fungerer en samtale?

Etter at du har logget inn, kan du starte en samtale og begynne å snakke med en gang.

Kan jeg prøve Min terapeut gratis?

Ja. Etter registreringen får du gratis prøvesaldo til en første samtale, slik at du kan danne deg et inntrykk.

Hvordan fungerer betalingen?

Du kan betale sikkert med vanlige betalingsmetoder og får samtalesaldo som du kan bruke.

Hva skjer med ubrukt samtalesaldo?

Bare tiden du faktisk bruker i samtaler, trekkes fra samtalesaldoen din. Den gjenværende samtalesaldoen beholdes på brukerkontoen din og kan når som helst brukes til flere samtaler.

Hvor kan jeg bruke Min terapeut?

Min terapeut kan brukes via nettappen.

Hva kan jeg gjøre hvis mikrofonen min ikke fungerer?

Du kan teste mikrofonen din i kontoinnstillingene. For at du skal kunne snakke med KI-terapeuten din, blir du ved første oppstart spurt om Min terapeut kan bruke mikrofonen din. Hvis du har avslått tillatelsen, kan du når som helst aktivere den igjen i nettstedinnstillingene i nettleseren din.

Flyter ikke samtalen som den skal?

Bakgrunns- og bevegelsesstøy, hoste, forkjølelse eller andre stemmer samt en ustabil internettforbindelse kan påvirke talegjenkjenningen.

Jeg har ikke mottatt noen bekreftelses-e-post. Hva kan jeg gjøre?

Sjekk først søppelpostmappen din. Hvis du ikke har mottatt noen e-post, kan du logge inn på innloggingssiden med e-postadressen og passordet ditt og be om en ny bekreftelses-e-post.

Jeg har glemt passordet mitt. Hva kan jeg gjøre?

Velg «Glemt passord?» på innloggingssiden. Deretter mottar du en lenke via e-post som du kan bruke til å angi et nytt passord.

Hvordan endrer jeg navnet, e-postadressen eller passordet mitt?

Du kan endre disse opplysningene i kontoinnstillingene dine.

Hvordan kan jeg slette kontoen min, og hva skjer med saldoen min?

Du kan slette brukerkontoen din permanent via «Slett konto». Da slettes brukerkontoen, profilopplysningene og den gjenværende samtalesaldoen din. Denne handlingen kan ikke angres.

Hvordan kan jeg kontakte brukerstøtten?

På siden «Kontakt» kan du sende spørsmål, tekniske problemer eller tilbakemeldinger direkte via kontaktskjemaet.