Usein kysytyt kysymykset
Mikä Terapeuttini on?
Terapeuttini on henkilökohtainen tekoälyterapeuttisi. Hän tukee sinua henkilökohtaisten asioidesi käsittelyssä tunnustettujen psykoterapeuttisten lähestymistapojen pohjalta, etsii kanssasi ratkaisuja, edistää henkilökohtaista kehitystäsi ja auttaa saamaan aikaan kestäviä muutoksia.
Tallennetaanko keskusteluni?
Ei. Terapeuttini ei tallenna keskusteluhistoriaa eikä äänitietoja.
Miten keskustelu toimii?
Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa keskustelun ja puhua suoraan.
Voinko kokeilla Terapeuttiani maksutta?
Kyllä. Rekisteröitymisen jälkeen saat maksutta kokeilusaldon ensimmäistä keskustelua varten, jotta voit tutustua palveluun.
Miten maksaminen toimii?
Voit maksaa turvallisesti yleisillä maksutavoilla ja saat vastineeksi keskustelusaldoa.
Mitä käyttämättömälle keskustelusaldolle tapahtuu?
Keskustelusaldostasi vähennetään vain tosiasiallisesti käytetty keskusteluaika. Jäljelle jäävä keskustelusaldo säilyy käyttäjätililläsi, ja voit käyttää sitä milloin tahansa uusiin keskusteluihin.
Missä voin käyttää Terapeuttiani?
Terapeuttiani voi käyttää verkkosovelluksella.
Mitä voin tehdä, jos mikrofonini ei toimi?
Kun aloitat keskustelun ensimmäisen kerran, selaimesi pyytää lupaa käyttää mikrofoniasi. Salli mikrofonin käyttö. Jos olet evännyt luvan, voit ottaa sen uudelleen käyttöön selaimesi sivustoasetuksissa.
Miksi puheentunnistus ymmärtää minua joskus väärin?
Tausta- ja liikeäänet, yskiminen, nuha sekä epävakaa internetyhteys voivat heikentää puheentunnistusta.
En ole saanut vahvistusviestiä. Mitä voin tehdä?
Tarkista ensin roskapostikansiosi. Jos et ole saanut sähköpostiviestiä, voit kirjautua sisään kirjautumissivulla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi sekä pyytää uuden vahvistusviestin.
Olen unohtanut salasanani. Mitä voin tehdä?
Valitse kirjautumissivulla ”Unohditko salasanasi?”. Saat tämän jälkeen sähköpostitse verkkolinkin, jonka kautta voit asettaa uuden salasanan.
Miten vaihdan nimeni, sähköpostiosoitteeni tai salasanani?
Voit muuttaa näitä tietoja tilisi asetuksissa.
Miten voin poistaa tilini, ja mitä saldolleni tapahtuu?
Voit poistaa käyttäjätilisi pysyvästi valitsemalla ”Poista tili”. Tällöin käyttäjätilisi, profiilitietosi ja jäljellä oleva keskustelusaldosi poistetaan. Tätä toimintoa ei voi peruuttaa.
Miten voin ottaa yhteyttä tukeen?
Voit lähettää kysymyksiä, teknisiä ongelmia tai palautetta suoraan yhteydenottolomakkeella ”Yhteystiedot”-sivulla.