Časté dotazy

Co je Můj terapeut?

Můj terapeut je tvůj osobní terapeut s umělou inteligencí. Na základě uznávaných psychoterapeutických přístupů ti pomáhá s tvými osobními tématy, společně s tebou hledá řešení, podporuje tvůj osobní rozvoj a pomáhá vytvářet trvalé změny.

Ukládají se moje rozhovory?

Ne. Můj terapeut neukládá historii rozhovorů ani zvuková data.

Jak rozhovor probíhá?

Po přihlášení můžeš zahájit rozhovor a rovnou začít mluvit.

Mohu si Můj terapeut vyzkoušet zdarma?

Ano. Po registraci získáš zdarma zkušební kredit na první rozhovor, abys mohl získat představu o tom, jak služba funguje.

Jak funguje platba?

Můžeš bezpečně zaplatit pomocí běžných platebních metod a získáš za to kredit na rozhovory.

Co se stane s nevyužitým kreditem na rozhovory?

Z kreditu na rozhovory se odečte pouze skutečně využitá doba rozhovoru. Zbývající kredit zůstane na tvém uživatelském účtu a můžeš ho kdykoli využít na další rozhovory.

Kde mohu Můj terapeut používat?

Můj terapeut lze používat prostřednictvím webové aplikace.

Co mohu dělat, když mi nefunguje mikrofon?

Při prvním zahájení rozhovoru tě prohlížeč požádá o oprávnění k přístupu k mikrofonu. Přístup k mikrofonu povol. Pokud jsi přístup zamítl, můžeš ho znovu povolit v nastavení webu ve svém prohlížeči.

Proč mi rozpoznávání řeči někdy špatně rozumí?

Hluk na pozadí, zvuky způsobené pohybem, kašel, rýma a nestabilní připojení k internetu mohou negativně ovlivnit rozpoznávání řeči.

Neobdržel jsem potvrzovací e-mail. Co mohu dělat?

Nejprve zkontroluj složku se spamem. Pokud jsi žádný e-mail neobdržel, můžeš se na přihlašovací stránce přihlásit pomocí své e-mailové adresy a hesla a požádat o nový potvrzovací e-mail.

Zapomněl jsem heslo. Co mohu dělat?

Na přihlašovací stránce vyber možnost „Zapomenuté heslo?“. Poté obdržíš e-mailem webový odkaz, pomocí kterého si můžeš nastavit nové heslo.

Jak změním své jméno, e-mailovou adresu nebo heslo?

Tyto údaje můžeš změnit v nastavení svého účtu.

Jak mohu smazat svůj účet a co se stane s mým kreditem?

Svůj uživatelský účet můžeš trvale smazat pomocí možnosti „Smazat účet“. Přitom budou smazány tvůj uživatelský účet, profilové údaje i zbývající kredit na rozhovory. Tento krok nelze vrátit zpět.

Jak mohu kontaktovat podporu?

Prostřednictvím stránky „Kontakt“ můžeš pomocí kontaktního formuláře přímo posílat dotazy, hlásit technické problémy nebo poskytovat zpětnou vazbu.